Всички категории
EN
Висока скорост
Високоскоростна серия филмови покрития

Високоскоростна серия филмови покрития


Добави в кошницата
Описание

Високоскоростният филм за покритие на Jwell Company приема дебел ръб от тип Т с ръчна система за регулиране, за да опрости операцията за превключване на ширината на продукта и онлайн настройка. Всяка независима система за регулиране на ръба може да сведе до минимум проблемите с дебелите ръбове. По този начин ефективно намалява отпадъците на полимера и субстрата. Тази матрица е подходяща за продукти с ширина под 5000 мм, дебелина от 0.012-0.12 мм от продукти за покритие PP, PE, PET, EVA.

Бързо и точно регулиране на ширината, цялостното действие на затварящия механизъм за пълно регулиране на ширината. След като продуктите постигнат желаните изисквания за дебелина на ръба, регулирането на настройките на системата за затваряне се фиксира надолу след многократно регулиране на ширината вече не се коригира отново системата за затваряне.

Бързо почистване и поддръжка. Операторът може бързо да отвори системата за регулиране на широчината на дебелите ръбове, да постави месинговия скрепер, за да отстрани карбонизирания полимер.
Високоефективна уплътнителна структура: Използва уникална охлаждаща уплътнителна структура, за да се гарантира, че дългосрочното производство на пластмаса не изтича.
Безопасност: Приема непълно затваряне на вграденото отопление от неръждаема стомана, ефективност и икономия на енергия.

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна