Всички категории
EN
LVT
LVT
LVT
LVT
LVT Композитна подова екструзионна линия
LVT Композитна подова екструзионна линия
LVT Композитна подова екструзионна линия
LVT Композитна подова екструзионна линия

LVT Композитна подова екструзионна линия


Място на произход:Китай
Марка Име:Джуел
Сертификация:ISO CE UL TUV
Конкурентно предимство:
Високо качество, висок капацитет, висока стабилност, следпродажбено обслужване в световен мащаб, повече от 30 години опит в развитието
Добави в кошницата
Приложения

Опазване на околната среда нетоксичен LVT под, използващ основната суровина е полиетиленова пластмаса и избран нерадиоактивен каменен прах. PVC е екологично чист нетоксичен възобновяем ресурс, който е широко използван в ежедневието на хората, като съдове за хранене, медицински инфузионни тръбни торбички и така нататък, съставките, добавени в производствения процес, са напълно нетоксични и нерадиоактивни . Така че LVT етажът е истинският зелен под.

Описание

Меките композитни подови настилки LVT имат характеристиките на компактна структура, лесна работа и удобна поддръжка. Стабилна и надеждна, икономична и практична производствена линия, екструдиране на подов субстрат от екструдера, а след това чрез комплект от шестролкова машина за субстрат и композитен слой за печат, устойчив на износване слой, комбиниран слой, чрез напрежение при валцуване, устойчив на износване слой прецизно контролира предварителното загряване, за да се постигне ефектът от освобождаване на ролката без набръчкване, свиване, деформация, такава ефективност на производството на екструдиран композит е висока, качество на продукта и стабилност.

Характеристики
МоделSJZ80 / 156
МатериалPVC
Ширина на продукта1200mm
Дебелина на продукта1.5-4mm
Спецификация на екструдераSJZ80 / 156
Спецификация на ролкатаФ400
Брой ролки6pcs
Капацитет (макс.)500kg / ч
Основна мощност на двигателя75kw


Стъпки на процеса

напредък

Пратка

опаковки

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна