Всички категории
EN
PEEK
PEEK
PEEK
PEEK
PEEK / PPSU Пръчка / дъска / екструзионна линия за тръби
PEEK / PPSU Пръчка / дъска / екструзионна линия за тръби
PEEK / PPSU Пръчка / дъска / екструзионна линия за тръби
PEEK / PPSU Пръчка / дъска / екструзионна линия за тръби

PEEK / PPSU Пръчка / дъска / екструзионна линия за тръби


Място на произход:Китай
Марка Име:Джуел
Сертификация:ISO CE UL TUV
Конкурентно предимство:
Високо качество, висок капацитет, висока стабилност, следпродажбено обслужване в световен мащаб, повече от 30 години опит в развитието
Добави в кошницата
Приложения

Дългосрочният работен температурен диапазон на PEEK от -100 ℃ до + 250 ℃, се използва широко в космическата, медицинската, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, като структурни компоненти на газоанализатора на сателити, лопатки на топлообменника, Неговата превъзходна устойчивост на триене го прави идеален материал за триене, като ролкови лагери, плъзгащи лагери, седалки на клапани, уплътнения и износващи пръстени на помпата.

Основната употреба на PPSU е в областта на електронните уреди, като изработване на скелети на трансформатори, бобини с високочестотни намотки, щепсели, контакти, кабелни рамки, барабани на контактори и различни прецизни части.

Описание

1. Полиетер етер кетон (PEEK) е кристален термопластичен полимерен материал с температура на топене 334℃. Той има предимствата на висока механична якост, устойчивост на висока температура, устойчивост на удар, забавител на горенето, устойчивост на киселини и основи, устойчивост на хидролиза, устойчивост на износване, устойчивост на умора, устойчивост на радиация и добри електрически характеристики.
2. С висока точка на топене (334℃) и температура на встъкляване (143℃), температура на непрекъсната употреба от 260℃.
3. Стандартът за изпитване на запалимост на материала е UL94, а резултатът от теста на PEEK е V-0, което е най-добрият клас за забавяне на горенето.
4. Отлична устойчивост на променливо напрежение и умора, сравнима със сплавните материали.
5.PEEK се използва широко в аерокосмическата, автомобилната, електрическата и електрониката, медицинската и хранително-вкусовата промишленост и други области.

PPSU е полифенилен сулфид, термопластична специална инженерна пластмаса с отлична цялостна производителност. Неговите изключителни характеристики са устойчивост на висока температура, устойчивост на корозия и превъзходни механични свойства.

Характеристики
МоделSJZ45 / 25
МатериалPEEK / PPSU / POM
Скорост на въртене на главния двигател10-49r / мин
Основна мощност на двигателя11KW
Капацитет (макс.)20kg / ч


Стъпки на процеса

напредък

Пратка

опаковки

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна