Всички категории
EN
SPC
SPC
SPC
SPC
Линия за екструдиране на композитен под SPC
Линия за екструдиране на композитен под SPC
Линия за екструдиране на композитен под SPC
Линия за екструдиране на композитен под SPC

Линия за екструдиране на композитен под SPC


Място на произход:Китай
Марка Име:Джуел
Сертификация:ISO CE UL TUV
Конкурентно предимство:
Високо качество, висок капацитет, висока стабилност, следпродажбено обслужване в световен мащаб, повече от 30 години опит в развитието
Добави в кошницата
Приложения

Подходящ за вътрешна декорация, хотел, болница, търговски центрове и други обществени места.

Описание

SPC композитният под е изработен от четири ролкови каландри, екструдирани през PVC основен материал, и PVC цветно фолио, PVC износващ слой, PVC основен филм еднократно подреждане, прост процес, без нагряване на лепило може да бъде завършено подреждане. Устройството има компактна структура и превъзходно производителност. Винтът и цевта са оптимизирани и обработени от високоефективна двойна легирана стомана, така че машината има предимствата на равномерно пластифициране, стабилно екструдиране, висока производителност и дълъг експлоатационен живот.

Характеристики
Модел80 / 15692 / 188110 / 220
Ширина на продукта (mm)105012201220
Дебелина на продукта (mm)3-83-83-8
Капацитет400-500kg / ч800-1000kg / ч1200-1400kg / ч
Основна мощност на двигателя75kw110kw160kw


конкурентно предимство

1. Водоустойчив, влагоустойчив. Той решава основно проблема, че дървените продукти лесно се разпадат и набъбват, след като са влажни и влажни във влажна и многоводна среда и могат да се използват в среда, където традиционните дървени продукти не могат да се прилагат.

2. Цветен, широка гама от цветове, от които да избирате, има както естествена дървесна текстура, така и дървена текстура и може да бъде персонализиран според вашата собствена личност.

3. Висока защита на околната среда, без замърсяване и може да се рециклира. Продуктът не съдържа бензол и формалдехид. Това е екологично чист продукт, който може да се рециклира и значително спестява използването на дърва.

4. Висока огнеустойчивост, може ефективно да забави горенето, степента на пожар достига ниво B1, самозагасва се в случай на пожар, не произвежда никакви токсични газове.

5. Монтажът е лесен, конструкцията е удобна, не се изисква сложен строителен процес, а времето и разходите за монтаж се спестяват.

6. Без напукване, без разширение, без деформация, без поддръжка и поддръжка, лесен за почистване, спестявайки разходи за последваща поддръжка и поддръжка.

Стъпки на процеса

напредък

Пратка

опаковки

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна