Всички категории
EVA
EVAPOE
EVAPOE
EVAPOE
Линия за екструзия на слънчев филм EVA / POE
Линия за екструзия на слънчев филм EVA / POE
Линия за екструзия на слънчев филм EVA / POE
Линия за екструзия на слънчев филм EVA / POE

Линия за екструзия на слънчев филм EVA / POE


Място на произход:Китай
Марка Име:Джуел
Сертификация:ISO CE UL TUV
Конкурентно предимство:
Високо качество, висок капацитет, висока стабилност, следпродажбено обслужване в световен мащаб, повече от 30 години опит в развитието
Добави в кошницата
Приложения

Филмът за слънчеви клетки се използва за опаковане на слънчеви клетки, ламинирано втвърдяване след залепване, EVA стъкло ламинирано фолио, продуктите се използват широко в: Дълбока обработка на защитно ламинирано стъкло, дъгово ламинирано стъкло, променящо цвета ламинирано стъкло, проводимо интелигентно стъкло, соларно клетка и друго специално стъкло.

Описание

Автоматичната гравиметрична система за подаване осигурява високо прецизно подаване на различни твърди и течни добавки и суровини. Системата за екструдиране при ниска температура е пластифицирана при предпоставката за достатъчно разбъркване, за да се предотврати омрежването на добавките. Специалният дизайн на частта за леене дава идеалното решение за ролково залепване, отстраняване. Специално онлайн устройство за темпериране, за да се отървете от вътрешното напрежение. Системата за контрол на напрежението гарантира, че гъвкавите листове се пренасят спокойно по време на процеса на охлаждане, изтегляне и навиване. Системата може да дава обратна връзка за качеството на производството на EVA/POE слънчево фолио в реално време.

Характеристики
МоделПодходящ материалШирина на продуктите (mm)Дебелина на продуктите (mm)Проектирана скорост на линията (m / min)Капацитет (кг / ч)
JW120 / 150 / 120-2400EVA / POE21000.38-1.015750
JW180-2400EVA / POE21000.38-1.012600


Стъпки на процеса

напредък

Пратка

опаковки

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна