Всички категории
EN
ПЛАН
ПЛАН
ПЛАН
ПЛАН
Линия за екструзия на PLA лист
Линия за екструзия на PLA лист
Линия за екструзия на PLA лист
Линия за екструзия на PLA лист

Линия за екструзия на PLA лист


Място на произход:Китай
Марка Име:Джуел
Сертификация:ISO CE UL TUV
Конкурентно предимство:
Високо качество, висок капацитет, висока стабилност, следпродажбено обслужване в световен мащаб, повече от 30 години опит в развитието
Добави в кошницата
Приложения

Линията за екструдиране на PLA листове е подходяща за PLA(PLA) и модифицирано PLA производство. PLA(PLA) се извлича от растителни ресурси и може да се използва директно за екструзионно формоване PLA и разтваряне PLA се използва широко в различни хардуерни опаковки за опаковане на храни поради своите биоразградими, компостируеми и рециклируеми характеристики. 

Описание

Механичната линия за екструдиране на PLA листове Jwell е подходяща за производство на PLA (полимлечна киселина) и модифицирана PLA, PLA (полимлечна киселина), получена от растителни ресурси, може да се използва директно за екструзионно формоване PLA и разтвор и PLA поради неговата биоразградимост, компостируема рециклирана и др. широко използван в различни опаковки за хранителни продукти с количествено екструдиране на опаковки от стопен метал, система за контрол на скоростта на дозиращата помпа и налягането, така че дебелината на листа еднаква. Ролково задвижване независимо, всяка ролка линейна скорост на синхронно управление. Цялата машина приема PLC управление, действителна настройка на параметри, работа с данни и обратна връзка, аларма и други функции на автоматизация.

Характеристики
МоделМногослоенЕдиничен слойВисоко-ефективна
Спецификация на екструдераJW75 и 36 / 40-1000JW75 / 40-1000JW95 и 52 / 44-1500
Дебелина на продукта0.15-1.5mm0.15-1.5mm0.15-1.5mm
Основна мощност на двигателяТриkw / четирикиловат110kwТриkw / четирикиловат
Максимален капацитет500kg / ч450kg / ч800-1000kg / ч


Стъпки на процеса

напредък

Пратка

опаковки

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна