Всички категории
EN
PP
PP
PP
PP
PP PS EVOH Листова екструзионна линия
PP PS EVOH Листова екструзионна линия
PP PS EVOH Листова екструзионна линия
PP PS EVOH Листова екструзионна линия

PP PS EVOH Листова екструзионна линия


Място на произход:Китай
Марка Име:Джуел
Сертификация:ISO CE UL TUV
Конкурентно предимство:
Високо качество, висок капацитет, висока стабилност, следпродажбено обслужване в световен мащаб, повече от 30 години опит в развитието
Добави в кошницата
Приложения

PP/PS лист за термоформоване, PP канцеларски лист: PP/PS еднослоен, двуцветен съвместно екструдиране, двустранни прозрачни листове се използват в термоформовъчната и опаковъчната индустрия. PP прозрачен лист, матов полиращ лист (груб и фин), двуцветен лист и някои други листове се използват в канцеларската индустрия.

Описание

Производствена линия за екструдиране на ламарина PP/PS е проста и стандартна производствена линия за производство на ламарина, предоставена от Jwell. Той има предимствата на голям капацитет, добър пластифициращ ефект, удобна работа и стабилна работа. Винтът приема специална функция за смесване и дизайн с високи химични способности, прави пластмасата да се стопи, цветът е равномерен, количеството на екструдиране е голямо.

Главата на матрицата за закачалки приема специален дизайн с двойно дроселиране, за да направи регулирането на дебелината по-точно.

Контролът на степента 11℃ може точно да контролира процеса на пластифициране и дебелината на листа, гладкост. Платформата на цилиндъра за формиране приема вертикално или 45-инчово наклонено разположение, което може да се издига и пада свободно. Осигурява по-голяма селективност в процеса на работа на дебела плоча и тънка плоча, подобрява охладителната система на контура на формиращия цилиндър и контролира точно температурата на ролковото колело с регулатора на температурата на матрицата, така че дебелината на плочата да е равномерна. Машина за рязане нарязва дължината на листа и точното количество.

Характеристики
видТермоформовъчен листКанцеларски лист
Дебелина на продукта (mm)0.18-2.00.15-2.0
Ширина на продукта (mm)600-1500600-1500
Суров материалPP,PS,HIPS,EVOHPP,PS,PE
Капацитет150-500kg / ч100-450kg / ч


Стъпки на процеса

напредък

Пратка

опаковки

Развивам
WhatsApp WeChat
TOP
0
Запитване кошница
    Вашата количка за запитване е празна